Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία και πρώτες πληροφορίες για την Indie Live Expo 2021

*
Η Indie Live Expo 2021 είναι γεγονός και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα πρώτα στοιχεία για το τι έρχεται στο event. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Ιουνίου και 12.00 ώρα Ελλάδος με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω YouTube, Twitter και Twitch στα αγγλικά. Οι ανακοινώσεις που θα γίνουν θα είναι αρκετές, ενώ θα υπάρξουν και αρκετοί καλεσμένοι (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες). Σε πρώτη φάση, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως έχει ανοίξει τη φόρμα ενδιαφέροντος για τις διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι και τις 19 Απριλίου 2021. Ακόμη, ξεκινούν αυτές τις μέρες οι συζητήσεις για τις χορηγίες που θα οδηγήσουν την εκδήλωση στο να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ενισχυθεί οικονομικά. Μένει να δούμε πλέον τι μας περιμένει στο φετινό event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*