Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Hyper Scape (trailer)

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το free-to-play battle royale Hyper Scape θα λανσαριστεί για το PlayStation 4, Xbox One και PC στις 11 Αυγούστου. Η open beta που είναι διαθέσιμη για το PC θα τελειώσει στις 2 Αυγούστου.

Παράλληλα θα ξεκινήσει και η πρώτη season του παιχνιδιού ονόματι "The First Principle" και θα προσθέσει νέο gameplay content, νέα Crowncast features και πολλά πράγματα να βρείτε στον κόσμο του Hyper Scape. Επιπλέον, για το Σαββατοκύριακο, αν παίξετε την beta ή δείτε ένα stream στο Twitch για μια ώρα, θα λάβετε 600 Bitcrowns για να ξοδέψετε στην πρώτη Season.


Η πρώτη σεζόν θα φέρει στο παιχνίδι ένα νέο όπλο mid-range ονόματι Dragonfly και ένα νέο hack, το Magnet, το οποίο θα παγιδεύει τους παίκτες. Κατά την διάρκεια της, θα προστεθούν 11 όπλα και 11 hacks. Ακόμη, διάφορα game modes θα κυκλοφορήσουν για περιορισμένο χρόνο. Τέλος, για να μάθουμε περισσότερα για τον κόσμο του Hyper Scape, στο map θα υπάρχουν κάποια Memory Shards για να βρεθούν από τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*