Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dead by Daylight Resident Evil Chapter (trailer)

Η developer Behaviour Interactive ανακοίνωσε ότι το Dead by Daylight Resident Evil Chapter θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου, με τιμή €11,99. Όσοι το αγοράσουν θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στο "Umbrella Corporation" charm.



Με το Resident Evil Chapter, οι fans του Dead by Daylight θα υποδεχτούν δύο νέους Survivors in the Fog. Τον Leon S. Kennedy και τη Jill Valentine. Ο πρώτος αφιέρωσε τη ζωή του για την προστασία των θυμάτων της Umbrella Corporation και τώρα θα παλέψει για την επιβίωσή του. Από την άλλη, η Jill Valentine είναι μία από τις καλύτερες αξιωματικούς της S.T.A.R.S. που κατάφερε να επιβιώσει από το Mansion Incident και επιπλέον ξέφυγε από τη Raccoon City ζωντανή, πριν πέσει στα χέρια της The Entity.



Το Dead by Daylight κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Microsoft Store) και Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*