Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Element: Space σε PS4 και Xbox One (trailer)

Η Blowfish Studios και η Sixth Vowel ανακοίνωσαν πως το science-fiction tactical RPG Element: Space θα κυκλοφορήσει και επίσημα για PlayStation 4 και Xbox One στις 24 Μαρτίου. Η έκδοση για τις κονσόλες θα είναι διαθέσιμοι στα 22,49€ και θα περιλαμβάνει επιπλέον περιεχόμενο όπως voice-over dialogue και νέο narrative-friendly gameplay mode που είναι διαθέσιμα και στην έκδοση για PC.

Εντός του Element: Space οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του Captain Christopher Pietham και τις ομάδας του που προσπαθούν να καθαρίσουν τον όνομα τους και να σώσουν τον κόσμο από την τρομοκρατική οργάνωση, Tempest που απειλεί την ανθρωπότητα στα περατά του γαλαξία.


Η Blowfish Studios υποσχέθηκε περισσότερο gameplay υλικό από την έκδοση του παιχνιδιού για κονσόλες στο επερχόμενο PAX East 2020, μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*