Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Lego NES

*
Η Lego θα λανσάρει μια έκδοση του Nintendo Entertainment System που αποτελείται από τουβλάκια την 1η Αυγούστου 2020. Το Lego NES θα περιλαμβάνει ένα Nintendo Entertainment System σε σχεδόν κανινική διάσταση, ένα controller με καλώδιο, ένα Super Mario Bros. Game Pak και μια τηλεόραση που παραπέμπει στη δεκαετία του '80. Τα πάντα δημιουργημένα από τουβλάκια.

To Lego NES θα είναι φτιαγμένο από 2.646 τουβλάκια και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το Lego.com. Η τιμή του ανέρχεται στα $199,99.


Η τηλεόραση που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι συμβατή με τη σειρά Lego Super Mario που θα λανσαριστεί επίσης την 1η Αυγούστου. Τέλος, το η κονσόλα Lego NES είναι λειτουργική από μηχανικής άποψης και θα μπορέσετε να τοποθετήσετε σε αυτή το Super Mario Bros. cartridge που θα βρείτε στη συσκευασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*