Από τις διαρροές ανακαλύπτουμε, επίσης, πως ο πρώην βοηθός του All Might, o Sir Nighteye ( Mirai Sasaki ) θα βρίσκεται ανάμεσα στους νέους διαθέσιμους χαρακτήρες του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας το χάρισμα της ενόρασης του για να καταστρώνει αποτελεσματικές τακτικές. Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα σύστημα υποστήριξης κατά τη διάρκεια των μαχών, που θα ονομάζεται Sidekick Plus Ultra System και θα επιτρέπει στους παίκτες να ζητούν την βοήθεια ενός ακόμα χαρακτήρα όποτε βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Παρόλο που το sequel του My Hero One’s Justice φαίνεται να λειτουργεί με παρόμοια νοοτροπία και ελαφρώς βελτιωμένους μηχανισμούς, μεγαλύτερο ενδιαφέρον δημιουργεί η πληροφορία για την ύπαρξη αποκλειστικού story mode για τον κάθε χαρακτήρα. Πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό και κατά πόσο θα παραμείνει ο τίτλος πιστός στο lore των αντίστοιχων manga και anime; Μένει μόνο να το ανακαλύψουμε με σιγουριά στις 12 Μαρτίου.

Η CD Projekt RED δεν έχει ανακάμψει πλήρως από το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity