Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Persistence Enhanced (trailer)

Η Firespirte ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Persistence Enhanced για τις new-gen κονσόλες και για PC. Ο τίτλος θα λανσαριστει στις 4 Ιουνίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, με τη φυσική του μορφή να γίνεται διαθέσιμη από την Perp Games. Όσοι έχουν ήδη το The Persistence για το PlayStation 4 ή για το Xbox One θα μπορέσουν να κάνουν τη σχετική αναβάθμιση, όταν το The Persistence Enhanced γίνει διαθέσιμο, χωρίς καμία χρέωση. Η έκδοση του PlayStation 5 θα υποστηρίζει και haptic feedback για το χειριστήριο DualSence.

Στο The Persistence Enhanced οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα διαστημόπλοιο το έτος 2521, το οποίο είναι γεμάτο από τρομακτικές και άκρως δολοφονικές υπάρξεις, αυτήν τη φορά με πολλές σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις και ray tracing.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*