Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Survialists (trailer)

Το solo και co-operative survival και crafting game The Survialists θα λανσαριστεί στις 9 Οκτωβρίου 2020, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της developer Team17, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος και για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS, μέσω της υπηρεσίας Apple Arcade. Ακόμα οι κάτοχοι Nintendo Switch και PC έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το σχετικό demo.

Εν τω μεταξύ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες για Xbox One, Nintendo Switch και PC. Όσοι προπαραγγείλουν το The Survivalists, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, θα λάβουν ως δώρο το "Monkey Business" DLC που περιλαμβάνει επιπλέον accessories για τον χαρακτήρα σας (το αποκλειστικό Straw Hat, το The Escapists Guard Hat και το Unicorn Hat), όπως επίσης έξι καπέλα για τους συντρόφους σας (Top Hat, Lumberjack Hat, Chef Hat, Crown, Hard Hat και Pirate Hat).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*