Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Uncertain: Light at the End (trailer)

Η META Publishing ανακοίνωσε πως ο τίτλος της New Game Order, The Uncertain: Light at the End θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC στις 8 Οκτωβρίου, με τις εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Switch να ακολουθούν το 2021. Το The Uncertain: Light at the End θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 12,49€ με έκπτωση -15% σε Steam και GOG.

Το The Uncertain: Light at the End είναι ένα story-driven third-person science-fiction adventure που μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, με την ανθρωπότητα να έχει αφανιστεί από τις μηχανές. Η πρωταγωνίστρια ονομάζεται Emily και θα πρέπει να επιβιώσει στον δυστοπικό κόσμο, ώστε να ανακαλύψει το μυστήριο πίσω από το κίνημα των μηχανών ενάντια στην ανθρωπότητα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*