Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Wild at Heart σε PS4 και Nintendo Switch (trailer)

Η Humble Games και η Moonlight Kids ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Wild at Heart για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για τα προαναφερθέντα συστήματα στις 16 Νοεμβρίου 2021. Επιπλέον από τις 20 Μαΐου κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Πρόκειται για ένα 2D game, οι δημιουργοί του οποίου έχουν επηρεαστεί από τη σειρά Pikmin. Τα πλάσματα που πρωταγωνιστούν ονομάζονται Spritelings. Είναι μικρές, μυθικές υπάρξεις, τις οποίες οι χρήστες θα διαχειρίζονται σε ομάδες. Μπορούν να σπάνε αντικείμενα, να συγκεντρώνουν προμήθειες, να πολεμάνε τους εχθρούς τους, να δημιουργούν μονοπάτια και πολλά άλλα. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο κόσμο, γεμάτο puzzles και κυρίως, πλούσια ιστορία, που εκτείνεται στη διάρκεια αρκετών αιώνων.


Τέλος υπάρχει και crafting system. Συγκεντρώνοντας σπάνια υλικά, μαγικά και μη, οι παίκτες μπορούν να δημιουργούν νέες υποδομές, αντικείμενα και αναβαθμίσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*