Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Warhammer 40.000: Inquisitor–Martyr

*
Η NeocoreGames ανακοίνωσε ότι το Warhammer 40.000: Inquisitor– Martyr πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου 2018 και μαζί δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον τίτλο. Το Warhammer 40.000: Inquisitor– Martyr περιγράφεται ως ένα action RPG που περιλαμβάνει πολλές από τις φατρίες του Inquisition, οι οποίες θα εκτελέσουν τις εντολές του Αυτοκράτορα, φτάνοντας ακόμα και στα πιο "σκοτεινά" μέρη του Imperium. Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία αποστολών και το storyline θα επηρρεάζεται από την κοινότητα των παικτών. Η ύπαρξη μιας μεγάλης ποικιλίας από classes θα βοηθάει τους παίκτες να διαμορφώνουν το δικό τους στυλ μάχης και κάθε class θα εξειδικεύεται σε τρία αντικείμενα. Εκτός από το single player campaign θα υπάρχει και co-operative mode με τη συμμετοχή έως και τεσσέρων παικτών. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*