Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το cinematic adventure The Kids We Were: Complete Edition (trailer)

Η GAGEX ανακοίνωσε ότι το cinematic adventure The Kids We Were: Complete Edition θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2021, για Nintendo Switch κα PC (Steam).

Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα τη δεκαετία του '80 και πρόκειται για ενα νοσταλγικό ταξίδι στη σύγχρονη ιστορία της Ιαπωνίας. Πρωταγωνιστής είναι ο Minato, ένα νεαρό αγόρι που θα βιώσει μία μοναδική καλοκαιρινή περιπέτεια.


Όλα ξεκινούν όταν ο Minato φτάνει στην κωμόπολη Kagami, που βρίσκεται στα προάστια του Τόκιο. Σκοπός του είναι να βρει τον πατέρα του, που υποτίθεται ότι ζει σε εκείνη την περιοχή. Ξεκινάει άμεσα την αναζήτήση του και το πρώτο στοιχείο που βρίσκει είναι ένα μυστηριώδες σημειωματάριο που έχει αφεθεί για αυτόν, με τίτλο "The Seven Mysteries". Έχοντάς το ως οδηγό ξεκινάει για ένα δύσκολο ταξίδι στον χρόνο, έχοντας ως προορισμό κάτι παραπάνω από 33 χρόνια στο παρελθόν, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο πατέρας και η μητέρα του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*