Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το platformer maker Levelhead (trailer)

Η developer Butterscotch Shenanigans ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του platformer maker Levelhead. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 30 Απριλίου 2020 για Xbox One (περιλαμβανομένου του Xbox Game Pass), Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), iOS και Android (περιλαμβανομένου του Play Pass). Θα κοστίζει $39,99 για κονσόλες και PC, ενώ οι κάτοχοι iOS και Android που θα θελήσουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους, θα πρέπει να πληρώσουν $6,99.

Σκοπός του Levelhead είναι να ενώσει τους παίκτες, οι οποίοι στις μέρες μας χρησιμοποιούν διάφορες πλατφόρμες για τη διασκέδασή τους. Σύμφωνα με τον Sam Coster, συνιδρυτή της Butterscotch Shenanigans, η εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα στο data portability, επιτρέποντας στους παίκτες να συνεχίζουν το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησαν, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.


Μέσω του παρακάτω trailer μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το Levelhead.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*