Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και ανακοίνωση για το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (trailer)

*
Η Square Enix ανακοίνωσε το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η βελτιωμένη έκδοση για την τελευταία περιπέτεια της Lara Croft έρχεται στις 5 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει το βασικό game, τα 7 DLC challenge tombs, καθώς και όλο το downloadable περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει, όπως όπλα, εμφανίσεις και skills. Το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition είναι η απόλυτη συλλογή για αυτούς που δεν έχουν παίξει το game και θα μπορείτε να το κάνετε δικό σας σε λίγες εβδομάδες για PC, PS4, Xbox One και Google Stadia.

Τώρα, όσοι έχουν το Season Pass του παιχνιδιού, θα δουν τη βασική τους έκδοση να αναβαθμίζεται σε Definitive Edition, μέσω update που θα χρειαστεί να κάνουν. Όσοι έχουν την αρχική έκδοση του τίτλου, θα μπορούν να αναβαθμίσουν στην Definitive Edition αγοράζοντας το Definitive Edition Extra Content Bundle, το οποίο και θα αντικαταστήσει το Season Pass.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*