Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και preorder trailer για το Warhammer: Chaosbane

*
Η Eko Software ανακοίνωσε πως το νέο της παιχνίδι, το Warhammer: Chaosbane, θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει με το παιχνίδι να είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: την απλή, τόσο ψηφιακά όσο και στο κουτί της, την Digital Deluxe Edition η οποία όπως ίσως ήδη καταλάβατε, διατίθεται μόνο ψηφιακά και θα σας προσφέρει ένα gold boost και ξεχωριστά character emotes και character pets. Τέλος, υπάρχει και η Magnus Edition, τόσο σε κουτί όσο και ψηφιακά η οποία θα προσφέρει όσα η Digital Deluxe Edition, μαζί με ένα fragment boost, το Season Pass και ένα δερμάτινο βιβλίο, μόνο στο κουτί. Θα υπάρξουν και δύο betas τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που θα προσφέρουν πρόσβαση στις πρώτες ώρες του campaign. Ταυτόχρονα οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά classes στο co-op mode και δικαιωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι. Πέραν αυτού του προνομίου, όσοι προ-αγοράσουν τον τίτλο θα έχουν κι ένα bonus στα experience points του χαρακτήρα τους που θα διαρκεί καθ’όλη τη διάρκεια της εξέλιξής του, μαζί με τέσσερα θρυλικά κράνη. Θα σας αφήσουμε με ένα καινούργιο trailer για το Warhammer: Chaosbane που θα βρίσκεται σε ράφια, ψηφιακά και μη, στις 4 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*