Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer για το Mass Effect Legendary Edition

Η EA ανακοίνωσε ότι το Mass Effect Legendary Edition, η συλλογή που περιλαμβάνει τις εκδοσεις remastered των τριών πρώτων παιχνιδιών της σειράς Mass Effect θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου 2021, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Μέσω backwards compatibility θα μπορείτε να παίξετε σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

To Mass Effect Legendary Edition θα περιλαμβάνει όλα τα add ons που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα για τους τρεις τίτλους, δηλαδή τα weapon & armour packs αλλά και τα story DLCs. Επίσης θα υπάρχει υποστήριξη για HDR και ανάλυση ως 4K. Η έκδοση για PC θα υποστηρίζει και οθόνες 21:9.


Πέρα από τις αναβαθμίσεις στον οπτικό τομέα και τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ιδιαίτερα σε συστήματα νέας γενιάς, θα υπάρχουν τροποποιήσεις και στο gameplay. Οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν ανανεωμενο UI και HUD, αναβαθμισμένο AI και μια σειρά από αλλαγές που θα βελτιώνουν την συνολική εμπειρία. Τέλος, χάρη στις αλλαγές στη σκόπευση και τον έλεγχο της ομάδας, οι μάχες θα είναι πιο συναρπαστικές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    BioWare

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • morakis-g
    • Γενικά δεν αγοραζω remaster αλλά αυτό θα το αγοράσω σίγουρα.
      Τα Mass effect 1 και 2 τα λάτρεψα και τα έλιωσα . Το 3 δεν το το αγόρασα και έπαιξα ποτέ απογοητευμένος από τις ....πρακτικές της EA με το first day DLC του Prothean χαρακτήρα και άλλες αηδίες στο online κομμάτι του τίτλου.
      Επίσης είχε ήδη γίνει κακός χαμός με το απογοητευτικό endind του παιχνιδιού..... Επίσης δεν μου άρεσε που το παιχνίδι απομακρυνόταν όλο και πιο πολύ από τα RPG στοιχεία σε πιο action oriented. Αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο.
      Η collector's edition είναι γύρω στα 150 ευρώ νομίζω ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !! Καλή αρχή!
      Μην ξεχνάτε......no preorders, ευχαριστώ

*