Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Bless Unleashed για το PS4 (trailer)

Οι Bandai Namco, Neowiz και Round 8 Studio ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bless Unleashed για το PlayStation 4. Το action MMO RPG θα γίνει διαθέσιμο για την κονσόλα της Sony στις 22 Οκτωβρίου. Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε για το Xbox One, ενώ στις αρχές του 2021 θα διατεθεί για PC μέσω Steam. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε ήδη να το προ-παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα του όπου θα βρείτε διαθέσιμες τρεις διαφορετικές εκδόσεις, τις Deluxe Founder's Pack, Exalted Founder's Pack και Ultimate Founder's Pack.

Με το Bless Unleashed οι παίκτες ταξιδεύουν στον κόσμο Lumios, η ιστορία του οποίου κρύβει πολλά μυστικά. Το παιχνίδι περιέχει combo-driven mechanics, customization χαρακτήρα, co-op και competitive multiplayer modes. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν 7 field bosses και 26 elite bosses, θα εξερευνήσουν τα 6 μοναδικά dungeons του κόσμου του παιχνιδιού και επιχειρήσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις 8 διαφορετικών Arena Challenges.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*