Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Katamari Damacy Reroll για PS4, Xbox One (trailer)

Οι εκδόσεις του Katamari Damacy Reroll για PlayStation 4 και Xbox One έχουν πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες των Sony και Microsoft στις 20 Νοεμβρίου, μια μέρα μετά το λανσάρισμά τους στην αγορά της Ιαπωνίας. Το Katamari Damacy Reroll κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch και για PC μέσω Steam το Δεκέμβριο του 2018.

Ο King of All Cosmos έριξε όλα τα αστέρια από τον ουρανό ύστερα από μια ξέφρενη βραδιά και, μόλις κατάλαβε το λάθος του, έστειλε το γιο του, τον Prince, στη Γη για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα βρει (βιβλία, αμάξια, κτίρια, βουνά, ακόμα και ηπείρους) για να αντικαταστήσει τα χαμένα ουράνια σώματα. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και το νέο trailer του τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*