Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Swords of Legends Online στη Δύση (trailer)

Το MMORPG Swords of Legends Online θα κυκλοφορήσει για PC και στη Δύση. Ο τίτλος των Gameforge, Wangyuan Shengtang και Aurogon θα γίνει διαθέσιμος στις 9 Ιουλίου σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Οι παίκτες που θα προ-παραγγείλουν μια από αυτές θα λάβουν ως pre-order bonus cosmetics και άλλα in-game items. Ταυτόχρονα θα διασφαλίσουν το όνομα του χαρακτήρα τους και θα μπορούν εκμεταλλευτούν το customization system toy προτού κυκλοφορίσει το παιχνίδι.

Στο Swords of Legends Online οι δυνάμεις του φωτός και του σκοταδιού βρίσκονται σε μια αιώνια ρήξη. Μόνο οι εκλεκτοί με το θρυλικό σπαθί μέσα τους μπορούν να αντιμετωπίσουν το κακό και να αποτρέψουν το θάνατο και την καταστροφή. Η ιστορία είναι βασισμένη σε διάσημους κινεζικούς θρύλους που ενέπνευσαν πολλές τηλεοπτικές σειρές, μυθιστορήματα και video games, όπως το MMORPG Gujian Qitan Online του 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*