Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Γη ένα απέραντο γήπεδο στο Golf Club: Wasteland (trailer)

Untold Tales και Demagog Studio ανακοίνωσαν το Golf Club: Wasteland, ένα παιχνίδι όπου η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί και η Γη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γήπεδο γκολφ για τους μεγιστάνες. Θα λανσαριστεί τον Αύγουστο του 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

Ναι μεν οι πλούσιοι μετακόμισαν στον Άρη, όμως επιστρέφουν τακτικά στη Γη για μερικές παρτίδες γκολφ. Κάθε τρύπα έχει να αφηγηθεί τη δική της ιστορία και ταυτόχρονα υπάρχει το puzzle που θα καθορίσει αν ο παίκτης πραγματοποιήσει το τέλειο χτύπημα ή όχι. Στο διάβα σας θα βρείτε κατεστραμένα μνημεία, ερειπωμένα εμπορικά κέντρα, μουσεία που έχουν εγκαταληφθεί, επιγραφές neon, γκράφιτι και πολλά άλλα.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*