Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η απειλή των Gnosia έρχεται σε PC μέσα στο 2021 (trailer)

Playism και Petit Depotto ανακοίνωσαν ότι το science-fiction social deduction RPG, Gnosia θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), μέσα στο 2021, με τιμή €24,99. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για Nintendo Switch.

Οι Gnosia ψεύδονται. Παριστάνοντας τους ανθρώπους, τους πλησιάσουν, τους εξαπατούν και στη συνέχεια σβήνουν μια για πάντα την παρουσία τους από το σύμπαν. Ένα θύμα κάθε φορά. Το πλήρωμα ενός διαστημόπλοιου αντιμετωπίζει μια μυστηριώδη, θανατηφόρα απειλή, γνωστή ως Gnosia και κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο εχθρός. Έτσι καταστρώνουν ένα πλάνο για την επιβιώσή τους. Αυτό προβλέπει ότι, κάθε ύποπτος θα ναρκώνεται και θα τοποθετείται σε παγωμένο θάλαμο, μέχρι να εξαλειφθεί η απειλή των Gnosia. Όμως, είναι σχεδόν αδύνατο να ειπωθεί με βεβαιότητα ποιος από όλους ανήκει στους Gnosia και θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα θυσιάσουν έναν δικό τους για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*