Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ενασχόληση των Ευρωπαίων gamers επιστρέφει στα επίπεδα προ-πανδημίας

*
Η πανδημία και ο κορονοϊός επηρέασαν και τους Ευρωπαίους gamers, ωστόσο νέα έρευνα δείχνει πως τα πάντα επιστρέφουν σιγά-σιγά στα επίπεδα προ lockdown. Όπως σημειώνει το GameTrack, από έρευνα που έγινε σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία το δεύτερο τρίμηνο του 2020, η ενασχόληση των gamers αυξήθηκε κατά μέσο όρο κατά 1,5 ώρα την εβδομάδα, λόγω του ότι παρέμεναν όλη μέρα στο σπίτι. Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο, οι gamers ξόδεψαν περί τις 10.2 ώρες σε games την εβδομάδα (κατά μέσο όρο), σε σχέση με τις 8.7 ώρες/εβδομάδα του 2019. Ωστόσο, φαίνεται πως η κατάσταση επιστρέφει στα προ-πανδημίας επίπεδα, αφού η έρευνα δείχνει μείωση στις ώρες από τα μέσα Ιουνίου κι έπειτα. Μπορείτε να βρείτε την ενδιαφέρουσα έρευνα εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*