Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η οικογένεια Bergson πρωταγωνιστεί στο νέο trailer του Children of Morta

Το Children of Morta κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες για PC και πλέον πλησιάζει η αντίστοιχη έκδοση για κονσόλες. Στο νέο trailer που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Inside Xbox, παρουσιάζεται ολόκληρη η οικογένεια Bergson σε όλη της τη δόξα. Προχωρώντας ανεβαίνει το επίπεδό σας, γεγονός που σας επιτρέπει να αυξάνεται τις δυνάμεις του χαρακτήρα που ελέγχετε, αλλλά και ολόκληρης της οικογένειας. Κάθε ένα από τα έξι μέλη έχει το δικό του εξοπλισμό. Οπότε δεν αποκλείεται να βρείτε εύκολα έναν Bergson με τον οποίο ταιριάζετε.

Ο John είναι ο πατέρας, κλασσικός πολεμιστής με σπαθί και ασπίδα. Η μεγαλύτερη κόρη, η Linda χρησιμοποιεί μαεστρικά το τόξο της και μάχεται από απόσταση. Τα άλλα μέλη της οικογένειας είναι οι Kevin (rogue), Lucy (fire mage), Mark (martial artist), και Joey (διαλύει αντικείμενα). Βρίσκοντας αντικείμενα στα dungeons που επισκέπτεστε, μπορείτε να τροποποιείτε τον κάθε χαρακτήρα. Η εξερεύνηση κυριαρχεί και το local co-op μεταφέρει τη διασκέδαση σε νέα επίπεδα. Το Children of Morta αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου 2019, για Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*