Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon καθυστερεί την κυκλοφορία του MMO New World (video)

*
Η Amazon Game Studios ανακοίνωσε την καθυστέρηση κυκλοφορίας του MMO της New World που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον Μάιο. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο τίτλος πηγαίνει για τις 25 Αυγούστου, λόγω των αλλαγών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού. Η Amazon εξήγησε μέσα από blog post της πως το studio έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο κομμάτι της ανάπτυξης και οι όποιες προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να πάει το παιχνίδι για αργότερη ημερομηνία που ορίστηκε να είναι η 25η Αυγούστου του 2020. Η closed beta του θα «τρέξει» από τον Ιούλιο 2020, έτσι ώστε να τεσταριστεί το game σε σχεδόν κανονικές συνθήκες και να καταγραφεί η δραστηριότητα και οι παρατηρήσεις των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*