Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard ανακοινώνει πληροφορίες και το πρόγραμμα της BlizzConline που έρχεται σε λίγες μέρες

*
Με τον κορονοϊό να έχει ακυρώσει όλα τα σημαντικά events των τελευταίων μηνών, η Blizzard ανακοίνωσε τις πρώτες πληροφορίες για την BlizzConline, την εκδήλωση που θα αντικαταστήσει την BlizzCon που δεν έγινε. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19 Φεβρουαρίου 23.59 ώρα Ελλάδος και αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο νέα για τα Diablo 4, Overwatch 2, World of Warcraft, Heroes of the Storm και Hearthstone. Μετά από την τελετή έναρξης, θα υπάρξουν έξι διαφορετικά προγράμματα, όπου και μέσα σε 3+ ώρες οι developers θα μιλήσουν για τις νέες ανακοινώσεις τους, ενώ θα δεχτούν και κάποιες ερωτήσεις από τους fans. Μετά από αυτό, η εκδήλωση θα συνεχιστεί στις 20 Φεβρουαρίου και στις 22.00 ώρα Ελλάδος, με περισσότερα Q&A με developers και κάποιους διαγωνισμούς cosplay. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την BlizzConline από το επίσημο site της δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*