Η CD Projekt RED συνεχίζει την προσπάθεια να διορθώσει τα bugs του Cyberpunk 2077 και στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε το Hotfix 1.11 που είναι διαθέσιμο για PC, κονσόλες και Google Stadia. Με αυτό διορθώνονται δυο προβλήματα που προέκυψαν μετά το Patch 1.1. Πρώτα απ' όλα το item randomization επανήλθε στην προηγούμενή του κατάσταση, ενώ το save/load loot exploit θα διορθωθεί με μελλοντικό update, μιας και απαιτείται επιπλέον διερεύνηση.
Ακόμα διορθώθηκε ένα bug στην αποστολή Down on the Street. Αυτό προέκυπτε σε ορισμένους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός holocall με τον Takemura, αν χρησιμοποιούσαν ένα save που είχε δημιουργηθεί με την έκδοση 1.06 ενώ η αποστολή Down on the Street ήταν σε εξέλιξη. Φορτώνοντας ένα τέτοιο save στην έκδοση 1.1, δεν εμφανίζονταν οι επιλογές διαλόγου στο holocall και μπλοκάρονταν οι αλληλεπιδράσεις με άλλους NPCs.

Fan του DOOM φεύγει από τη ζωή παίζοντας το game, οι developers κι ο John Romero τον αποχαιρετούν με συγκίνηση
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity