Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Daedalic Entertainment θα κυκλοφορήσει το tactical combat RPG Iron Danger (trailer)

Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Action Squad Studios για το λανσάρισμα του Iron Danger. Πρόκειται για ένα tactical combat RPG όπου οι παίκτες κάνουν τις κινήσεις τους ταυτόχρονα και μέρος του gameplay αποτελεί ο έλεγχος του χρόνου.

Το Iron Danger διαδραματίζεται σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία κα μηχανισμούς, εμπνευσμένο τόσο από τη νορβηγική μυθολογία, όσο και από το μοντέρνο steampunk και tech noir. Οι παίκτες ελέγχουν την Kipuna, ένα κορίτσι μεγαλωμένο σε χωριό, που αποκτά τη δύναμη να εξουσιάζει το χρόνο και το θάνατο. Βρισκόμενοι στο μέσο του πολέμου ανάμεσα στην πόλη Kalevala και το στρατό των Northlanders, οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κατάλληλα τις δυνάμεις τους, ώστε να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από ολική καταστροφή. Προκειμένου να δοκιμάζουν διαφορετικές στρατηγικές και συνδυασμούς κινήσεων, οι παίκτες θα μπορούν να γυρίζουν κάθε φορά το χρόνο πίσω για 5 δευτερόλεπτα, κάτι που προσθέτει στις μάχες το στοιχείο των παζλ.


Το Iron Danger πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*