Νέα δεδομένα από την GFK αναφέρουν πως η Electronic Arts έχει πουλήσει τα περισσότερα παιχνίδια τα Χριστούγεννα από οποιαδήποτε άλλη εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, η λίστα περιλαμβάνει τα παιχνίδια που έχουν πωληθεί περισσότερο την περίοδο των Χριστουγέννων, με τα FIFA και Call of Duty της Αctivision να μοιράζονται την πρώτη θέση με συνολικά 9 φορές να έχουν τερματίσει στην κορυφή των πωλήσεων. Από την πλευρά της Nintendo, κανένα παιχνίδι Super Mario δεν έχει βρεθεί στην κορυφή, ενώ το The Legend of Zelda: Ocarina of Time μόνο μια φορά το 1998.
Μετά το FIFA 22, τα Call of Duty: Vanguard και Mario Kart 8: Deluxe βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ το Marvel's Spider-Man: Miles Morales έχασε την τριάδα για λιγότερο από 200 αντίτυπα.

Tsamba_Gamer: Forza Horizon 6, Red Dead Redemption 2 και άλλα δωρεάν games
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity