Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA αναλύει πως θα τρέχουν οι τίτλοι της στα συστήματα νέας γενιάς

*
Η επόμενη γενιά κονσολών πλησιάζει και η EA δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με τις αναβαθμίσεις σε μια σειρά από τίτλους της. Μέσω backwards compatibility θα μπορέσετε να παίξετε, μεταξύ άλλων, τα Star Wars: Squadrons, UFC4, NHL 21, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, The Sims 4 με όλα τα add-on packs, αλλά και το Apex Legends.

Στο Star Wars: Squadrons θα υπάρχουν δύο επιλογές για βετίωση της εμπειρίας σε Xbox Series X και Xbox Series S. Αν επιλέξετε τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας, σε Xbox Series S θα παιξετε με ανάλυση 1440p στα 60fps και σε Xbox Series X με ανάλυση 2160p στα 60fps. Με το performance mode, το παιχνίδι θα τρέχει έως 1440p@120fps και εως 2160p@120fps αντίστοιχα. Ακόμα, εφόσον αυτό υποστηρίζεται από την τηλεόρασή σας, θα μπορείτε να ενεργοποιείτε/ απενεργοποιείτε την επιλογή Variable Refresh Rate.


Σε PS5 το Star Wars: Squadrons θα προσφέρει βελτιωμένους φωτισμούς και ανάλυση ίδια με εκείνη του PS4 Pro.



Επιπλέον το παιχνίδι υποστηρίζει cross-platform play.

Για αρχή, οι παίκτες του Apex Legends μπορούν να περιμένουν ανάλυση 1440p, με τις βελτιώσεις για τη νέα γενιά να έρχονται μέσα στο 2021. Επιπλέον θα υπάρχει υποστήριξη για cross-play μεταξύ PC (Origin, Steam), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5.

Το Need For Speed: Hot Pursuit Remastered είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα υποστηρίζει cross-play. Στο Xbox Series X θα τρέχει όπως στο Xbox One X και στο Xbox Series S, όπως στο Xbox One S. Αντίστοιχα στο PlayStation 5 η απόδοση θα είναι ίδια με εκείνη στο PlayStation 4 Pro.



Κάτι ανάλογο θα συμβαίνει με τα UFC 4, NHL 21, Madden NFL 21 και FIFA 21, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις στους χρόνους φόρτωσης και τα framerates. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*