Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Epic θέλει το Epic Games Store σε Android και iOS

*
Το Epic Games Store φαίνεται να ετοιμάζεται να εισχωρήσει στο οικοσύστημα των φορητών συσκευών. Ο Tim Sweeney, επικεφαλής της Epic Games, αποκάλυψε πως το Epic Games Store θα διατεθεί σε συστήματα με λογισμικό Android και ότι ελπίζει πως το ίδιο θα συμβεί και σε συστήματα με iOS. Ο CEO της εταιρείας σχολίασε πως η ομάδα ανάπτυξης επιθυμεί να δώσει την ίδια ελευθερία που δίνει στους developers σε PC και στα κινητά.

Το Fortnite Android launcher ονομάζεται απλά Epic Games App. Το Android επιτρέπει third-party-operated stores στην πλατφόρμα του, κάτι που εκμεταλλεύονται εταιρείες όπως η Amazon και η Samsung και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει στο iOS. Μελλοντικά θα έβγαζε νόημα η εφαρμογή που περιέχει το Fortnite να διευρυνθεί και να μετατραπεί σε ένα κανονικό store. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*