Η Firaxis γιορτάζει τα έκτα γενέθλια του XCOM και στις 9 Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το Tactical Legacy Pack, ένα νέο DLC update για το War of the Chosen expansion του XCOM 2 για PC. Αυτό πρόκειται να γεφυρώσει το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο XCOM: Enemy Unknown και το sequel που κυκλοφόρησε το 2016. Θα προσφέρει στους παίκτες νέους χάρτες, όπλα και modes, όλα σχεδιασμένα για να τιμήσουν τη σειρά XCOM. Στο επίκεντρο του DLC βρίσκεται το νέο Central's Archives Legacy Ops campaign και τα γεγονότα επικεντρώνονται στο πως διαμορφώθηκε η αντίσταση στο διάστημα που μεσολαβει ανάμεσα στους δύο τίτλους. Στα Central's Archives υπάρχουν συνολικά 28 χάρτες, ανάμεσά τους ορισμενοι των XCOM: Enemy Unknown και XCOM: Enemy Within σε remastered μορφή και τέσσερεις ιστορίες. Επιπλέον θα υπάρχει και offline mode.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια σειρά από κλιμακούμενης δυσκολίας αποστολές γνωστές ως Resistance Archives. Ακόμα μέσω του Skirmish Mode, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών τους αποστολών και θα υπάρχει ειδικός editor για τη διαμόρφωση όλων των παραμέτρων. Τέλος, οι κάτοχοι του XCOM 2: War of the Chosen θα μπορέσουν να κατεβάσουν δωρεαν το Tactical Legacy Pack από τις 9 Οκτωβρίου 2018, οπότε και κυκλοφορεί. Η δωρεάν περίοδος θα ισχύει ως τις 3 Δεκεμβρίου, οπότε το DLC θα κοστίζει £6,49.Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity