Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Firaxis Games ανακοίνωσε το CivilizationEDU

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Games for Change που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη αυτήν την εβδομάδα, η Firaxis Games ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την GlassLab Games, καρπός της οποίας θα είναι το CivilizationEDU. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική έκδοση του δημοφιλούς strategy, η οποία είναι βασισμένη στο Civilization V, προσφέροντας στους μαθητές τη δυνατότητα να σκεφτούν κριτικά και αν αναδημιουργήσουν (ή όχι) ιστορικά γεγονότα κρίνοντας τα με οικονομικά και ιστορικά κριτήρια. Αξίζει δε να σταθούμε στο γεγονός ότι η GlassLab Games έχει επαναλάβει παρόμοιες προσπάθειες με άλλους τίτλους, όπως το Minecraft: Education Edition. Το CivilizationEDU αναμένεται να διατεθεί το φθινόπωρο του 2017.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*