Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Focus Entertainment αποκτά τη Leikir Studio

*
Η Focus Entertainment εξαγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης των Metal Slug Tactics και Rogue Lords, Leikir Studio.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του o publisher αναφέρει πως μετά τις Deck13, StreumOn, Dotemu και Douze-Dixièmes, με μεγάλη χαρά καλωσορίζει ένα πέμπτο στούντιο στον όμιλο.


Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Leikir Studio, Aurelien Loos, πρόσθεσε πως είναι ευτυχείς που συμμετέχουν στην ομάδα Focus Group διότι αποτελεί σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του στούντιο.

Συγκεκριμένα με την εξαγορά της Leikir Studio, η Focus επεκτείνεται σε νέες καλλιτεχνικές κατευθύνσεις - όπως το stylized 3D, pixel-art και 2D. Αφού ανέπτυξε αρκετούς τίτλους για PC και κονσόλες, οι οποίοι αποθεώθηκαν, η Leikir Studio εργάζεται επί του παρόντος στο παιχνίδι Metal Slug Tactics. Το παιχνίδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, είναι ένας πολλά υποσχόμενος τίτλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*