Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microprose ανακοίνωσε το Carrier Command 2 (trailer)

Η MicroProse ανακοίνωσε το Carrier Command 2. Το sequel του Carrier Command αποκαλύφθηκε μέσα από ένα announcement trailer και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC την άνοιξη του 2021. Το παιχνίδι θα ρίχνει βάρος σε τρεις βασικές αρχές, τη στρατηγική, το σχεδιασμό και την ομαδική δουλειά, ενώ οι αποφάσεις του παίκτη θα έχουν πάντα σημασία για την έκβασή του.

Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ραντάρ των οχημάτων τους για να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες, να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα εφόδια και στη συνέχεια να χτυπήσουν τον εχθρό στα αδύναμα σημεία του. Αφού κατακτήσουν το νησί, θα πρέπει να διασφαλίσουν τους πόρους που μπορεί να τους προσφέρει για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*