Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θέλει να φέρει το Xbox Live σε Android, iOS και Switch

*
Η Microsoft δείχνει έτοιμη να δημιουργήσει το δικό της Netflix στη βιομηχανία του gaming, ετοιμάζοντας το Xbox Live για υποστήριξη σε Android, iOS και Nintendo Switch. Ο αμερικανικός κολοσσός θα αποκαλύψει το cross-platform developer kit κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 22 Μαρτίου. Αυτό θα επιτρέψει στο Xbox Live να συνδεθεί με παίκτες στις παραπάνω πλατφόρμες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν μαζί τους τα achievements, clubs, friend lists τους παντού και σε περισσότερες οθόνες – συσκευές, με την επιπλέον δυνατότητα να μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν τίτλους που υποστηρίζουν το εν λόγω χαρακτηριστικό σε μορφή streaming. Το ενδεχόμενο Project xCloud όπως αποκαλείται, αναμένεται να περάσει σε φάση δημόσιων trials εντός του έτους, οπότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης. Το Μάρτιο σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*