Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θα δημιουργήσει τη θυγατρική Vault για να "στεγάσει" τη ZeniMax Media

*
Νομικά έγγραφα δείχνουν ότι η Microsoft θα δημιουργήσει μια νέα θυγατρική με όνομα Vault, που θα στεγάσει τη ZeniMax Media όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η ZeniMax Media θα μετονομαστεί σε Vault. Για την ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει αν θα πρέπει να εγκρίνει τη συμφωνία ύψους $7,5 δισ. η οποία ανακοινωθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η ZeniMax Media έχει στο δυναμικό της εταιρείες όπως οι Bethesda, Arkane, MachineGames και πολλές άλλες και δεν αποκλείεται μέσω της παραπάνω κίνησης, η Microsoft τους δώσει έναν βαθμό ανεξαρτησίας. Σύμφωνα με τα ίδια νομικά έγγραφα, η Microsoft ναι μεν θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της ZeniMax, όμως αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της Vault.


Αυτή τη φορά η προσέγγιση είναι διαφορετική σε σχέση με τις περιπτώσεις των Obsidian, Ninja Theory και Double Fine, που προστέθηκαν στο δυναμικό τη Microsoft και έγιναν μέρος των Xbox Game Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*