Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Naughty Dog δωρίζει τα έσοδα της επανακυκλοφορίας του Jak and Daxter σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

*
Φέτος, για να γιορτάσει τα 35 χρόνια της, η Naughty Dog επανακυκλοφόρησε το PS2 classic Jak and Dexter για το PlayStation 4. Η κυκλοφορία αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, με την collector’s edition να ξεπουλάει μέσα σε λίγες ώρες. Τώρα, η εταιρεία αποφάσισε να δωρίσει τα έσοδα της κυκλοφορίας στις φιλανθρωπικές οργανώσεις K9 for Warriors, Child’s Play, Surfrider Foundation, LGBT Center for Los Angeles, Able Gamers και DAGERS.

Το ακριβές ποσό που θα διατεθεί δε γίνεται γνωστό, όμως η πρωτοβουλία της Naughty Dog είναι αξιέπαινη όπως και να ‘χει. Τον προηγούμενο μήνα, η Desert Bus for Hope συνέλεξε $864.415,01 για το hospital charity της Child’s Play και, νωρίτερα μέσα στο 2019, η Ubisoft δήλωσε πως θα διαθέσει $564.000 για να ξαναχτιστεί το Notre-Dame.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*