Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo διακόπτει την παραγωγή του NES Classic Edition

Η Nintendo of America ανακοίνωσε πως η αγορά θα παραλάβει μέσα στον Απρίλιο τις τελευταίες παρτίδες NES Classic Edition, κάτι που σημαίνει πως η παραγωγή της εν λόγω mini κονσόλας μπαίνει στον πάγο (οριστικά ή μέχρι νεοτέρας). Το NES Classic κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και έρχεται με 30 κλασικά παιχνίδια της χρυσής εποχής της Nintendo. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 200 χιλιάδες συστήματα στην αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Nintendo αυτή τη στιγμή έχει πέσει αποκλειστικά και μόνο στο Nintendo Switch.



Στα ελληνικά καταστήματα θα βρείτε μερικά κομμάτια ακόμη, οπότε αν θέλετε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με ένα πακέτο που δεν θα ξαναβρείτε στα καταστήματα, ήρθε η ώρα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*