Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia καλεί τους developers να αποφασίσουν αν θέλουν τα παιχνίδια τους στο GeForce Now

*
Η Nvidia ανακοίνωσε τη νέα της πολιτική για το GeForce Now, την υπηρεσία cloud gaming της εταιρείας, η οποία καλεί τους publishers να αποφασίσουν μέχρι και τις 31 Μαΐου αν θέλουν τα παιχνίδια τους σε αυτή, ειδάλλως θα αφαιρεθούν. Σύμφωνα με το Phil Eisler, αντιπρόεδρο της υπηρεσίας, περισσότεροι από 200 publishers έχουν ήδη αποφασίσει πως θέλουν να είναι μέρος του GeForce Now.

Η Nvidia στο παρελθόν είχε προσθέσει στην πλατφόρμα της παιχνίδια δίχως την άδεια των developers και των publishers τους, κάτι που οδήγησε σε παράπονα. Έως τώρα, από το GeForce Now έχουν αφαιρεθεί όλα τα παιχνίδια από τις Activision Blizzard, Bethesda, Capcom, Crytek, Konami, Xbox Game Studios, Rockstar, Sega, Square Enix, Take-Two / 2K Games και Warner Bros.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*