Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η PQube θα κυκλοφορήσει στις δυτικές χώρες το 7 Years from Now (trailer)

Η PQube φέρνει το story-driven adventure game 7 Years from Now και στις δυτικές χώρες. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για Nintendo Switch και PC (Steam) στις 28 Μαΐου 2021. Έχει αναπτυχθεί από τη fumi and room6 και κυκλοφορεί για iOS και Android, μέσω App Store και Google Play αντίστοιχα, μετρώντας ήδη 6 εκατομμύρια downloadeds.

Πρωταγωνιστής είναι ο Haruto Soraki, ένας μαθητής Λυκείου που προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του, την οποία έχασε πριν από επτά χρόνια σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ξεκινώντας το ταξίδι για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, συναντάει φίλους που έχουν διαγραφεί απο τις αναμνήσεις του, ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά της πόλης, πηγαίνει στο παρελθόν και σκέφτεται όσους προσπάθησαν να σταματήσουν την πρόοδό του και τέλος, προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ για να θυμηθεί τι συνέβη πριν από επτά χρόνια.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*