Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar ξεκινάει προσλήψεις για open world game και το GTA 6 έρχεται στο προσκήνιο

*
Η Rockstar Games βρίσκεται σε διαδικασία προσλήψεων για το επόμενο open world game της και η φημολογία για το GTA 6 έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως φαίνεται στο site της, η εταιρεία αναζητά προσωπικό για το γραφείο της στην Αγγλία, την Rockstar North. Πάνω από 30 θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει για θέσεις artists, animators και προγραμματιστών για να βοηθήσουν στο project που ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το studio και δεν είναι άλλο από ένα «παιχνίδι ανοιχτού κόσμου με έμφαση στους χαρακτήρες». Οι συνειρμοί είναι λογικοί και το επόμενο Grand Theft Auto φαίνεται πως έχει αρχίσει να μπαίνει σε ράγες. Η εμφάνιση των νέων συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας το 2020 θα βοηθήσει σίγουρα την Rockstar να προσφέρει πολύ πιο ποιοτική δουλειά και η συγκυρία μόνο τυχαία δεν είναι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*