Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony έκανε γνωστή την σήμανση για την αναβάθμιση τίτλων στο PlayStation 5

*
Με την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5, αρκετοί είναι οι χρήστες που θέλουν να γνωρίζουν ποιοι τίτλοι από την γενιά του PlayStation 4 θα μπορούν να μεταφερθούν και στην κονσόλα της νέας γενιάς χωρίς επιπλέον κόστος.

Μάθετε τα πάντα για το PS5


Η Sony έκανε γνωστό τον τρόπο που θα γνωρίζουμε εάν οι τίτλοι που αγοράζουμε στο PlayStation 4 θα μπορούμε να τους μεταφέρουμε στο PlayStation 5, μέσα από την ειδική σήμανση στο κουτί του παιχνιδιού με την φράση “PS5 Upgrade Available” την οποία μπορούμε να δούμε στο Immortals: Fenyx Rising της Ubisoft. Με το “PS5 Upgrade Available” η Sony δίνει την επιλογή στους third-party publishers να αποφασίσουν οι ίδιοι εάν επιθυμούν να προσφέρουν την δυνατότητα αυτή με το παιχνίδι τους, σε αντίθεση με το Xbox Smart Delivery που κάθε τίτλος μπορεί να λειτουργήσει τόσο στο Xbox One, όσο και στο Xbox Series.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*