Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε νέο επεισόδιο State of Play με MediEvil και ένα νέο game

*
Η Sony έχει βρει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό και αυτός δεν είναι άλλος από το State of Play. Έτσι λοιπόν η εκπομπή επιστέφει με ένα νέο επεισόδιο τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Μαΐου, ώρα Ελλάδας 01:00 πμ. Η διάρκειά του θα είναι περίπου 10 λεπτά και η εταιρεία θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κόσμο του PlayStation 4. Ποιο συγκεκριμένα, η PlayStation Worldwide Studios θα παρουσιάσει νέα πλάνα από το MediEvil, αλλά και ένα νέο τίτλο. Εκτός αυτού θα υπάρχουν ανακοινώσεις για επερχόμενα παιχνίδια του PlayStation 4, όμως μην περιμένετε το οτιδήποτε για το PlayStation 5. Το State of Play θα προβληθεί ζωντανά μέσω Twitch, YouTube, Twitter και Facebook.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*