Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανοίγει νέο campus 6 στρεμάτων στο Liverpool

*
Η Sony Interactive Entertainment Europe, μεταφέρει το γραφείο της στο Liverpool, για πρώτη φορά μετά απο 27 χρόνια. Το ευρωπαϊκό παράρτημα του τεχνολογικού κολοσσού εδρεύει στο Wavertree Technology Park, και είναι μέρος της πόλης από την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation στην Ευρώπη. Τώρα, η Sony μετακινείται από την αρχική της τοποθεσία. Πρόκειται να ανοίξει ένα campus 6 στρεμάτων για να φύγει απο τα προάστια και να βρεθεί στο κέντρο της πόλης. Οι νέες εγκαταστάσεις θα φιλοξενήσουν χώρους ψυχαγωγίας, καφετέρια, γυμναστήριο για το προσωπικό καθώς και ταράτσα. Το campus θα ανοίξει την άνοιξη.

Το PlayStation ανέκαθεν είχε έντονη δραστηριότητα στο Liverpool, όπου απασχολούσε μέχρι και 500 άτομα. Έχει πολλούς developers στην περιοχή, ενώ πέρυσι αγόρασε και το Firesprite Studio το οποίο επίσης εδρεύει στην πόλη. Η Sony πιστεύει πως η νέα τοποθεσία θα ελκύσει το ενδιαφέρον νέου ταλέντου και θα βοηθήσει στη σύνδεσή της με άλλες εταιρείες τεχνολογίας, συνεργάτες και ακαδημαϊκές κοινότητες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*