Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony δημιούργησε το label PlayStation PC για τα παιχνίδια της που έρχονται σε υπολογιστές

*
Η ομάδα του PlayStation δημιούργησε ένα νέο, ξεχωριστό label για τα first-party games που κυκλοφορεί σε PC. Χρήστες του Steam παρατήρησαν πως οι κυκλοφορίες παιχνιδιών της Sony έχουν ένα καινούργιο όνομα στην κατηγορία publisher: PlayStation PC LLC.

Σύμφωνα με καταχώρηση στο Corporation Wiki, η Sony Interactive Entertainment κατοχύρωσε το εν λόγω όνομα τον Απρίλιο του 2021 μέσω των κεντρικών της στην Καλιφόρνια. Η συγκεκριμένη αλλαγή δείχνει τις προθέσεις της Sony να αυξήσει τις κυκλοφορίες παιχνιδιών της για PC. Η πρώτη της κυκλοφορία ήταν το Horizon Zero Dawn τον Αύγουστο του 2020 και το Days Gone ακολούθησε τον Μάιο του 2021. Ήδη ξέρουμε πως στο άμεσο μέλλον θα γίνουν διαθέσιμα για PC και τα Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Lost Legacy και God of War. Μάλιστα, φήμες θέλουν ακόμα και το Sackboy: A Big Adventure να βρίσκει σύντομα τον δρόμο του προς το PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*