Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Η Sony διευκρινίζει το πως θα λειτουργεί το voice chat recording στο PS5 και, όχι, δεν θα μας ακούει

Η Sony έδωσε διευκρινήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του voice chat recording, όταν λανσαριστεί το PS5. Στην αρχή, πολλοί πίστεψαν πως η εταιρεία θα καταγράφει τις συνομιλίες, όμως μέσω ενός blog post επιβεβαίωσε πως η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο για τους χρήστες του PlayStation, με σκοπό να διευκολυνθει το moderation.

H Sony απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν μεταφέρθηκε σωστά ο τρόπος που θα λειτουργεί το εν λόγω χαρακτηριστικό, το οποίο έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διευκόλυνση της αναφοράς κακόβουλων χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, όταν κυκλοφορήσει το PlayStation 5, οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν ένα ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 40 δευτερολέπτων. Θα είναι διαθέσιμα μόνο τα τελευταία πέντε λεπτά της συζήτησης και από αυτά οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν 20 δευτερόλεπτα, συν 10 πριν και μετά την κουβέντα.

Οι αναφορές θα υποβάλονται απευθείας μέσα από την κονσόλα και θα παραλαμβάνονται από την ομάδα Consumer Experience της Sony, που θα αναλαμβάνει το moderation.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!