Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Η Sony ρωτάει τη γνώμη παικτών για ενδεχόμενη υποστήριξη του remote play στο Nintendo Switch

*
Μετά από ερωτηματολόγιο που έλαβαν από τη Sony, πολλοί παίκτες έχουν αρχίσει να αναρρωτιούνται πόσο πιθανό είναι μια μέρα να μπορέσουν να παίξουν remotely τίτλους του PS4 στο Nintendo Switch.

Ορισμένοι κάτοχοι PS4 δηλώνουν αποδέκτες μιας τέτοιας έρευνας και σύμφωνα με τη Sony: "Τα αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα το πως χρησιμοποιείται το remote play στο PS4 και θα χρησιμοποιήθούν για να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας".Η έρευνα περιλαμβάνει μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά του remote play θα πρέπει να αλλάξουν ή να βελτιωθούν, όπως η δυνατότητα αναπαραγωγής σε περισσότερες συσκευές (πχ Nintendo Switch, Apple Tv ή Android TV).

Η λειτουργία remote play ενεργοποιήθηκε στο PS3, όπως ελάχιστα παιχνίδια υποστηρίζονταν. Η ευρεία εφαρμογή της ξεκίνησε με το PS4 και μάλιστα για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε το PS Vita. Τώρα, το Nintendo Switch μοιάζει ως μια ακόμα σοβαρή επιλογή.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!