Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Η Take Two επιβεβαιώνει την εξαγορά της Codemasters

Όπως όλα δείχνουν το φλερτ θα έχει θετική κατάληξη και η Take Two θα αγοράσει τη βρετανική Codemasters. Η είδηση επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των επενδυτών, με την αξία της Codemasters να εκτιμάται στα $994 εκατομμύρια. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο της Codemasters. Πρόκειται για μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία, έχοντας δημιουργήσει μερικά από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα εμπορικά racing franchises και πιστεύουμε ότι τα προϊόντα τους θα συμπληρώσουν το δικό μας sports portfolio αλλά και θα συμβαλουν στην μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας μας", δήλωσε ο CEO της Take Two Strauss Zelnick.


Από πλευράς Codemasters, ο πρόεδρος Gerhard Florin δήλωσε πως πιστεύει ότι η συμφωνία θα βοηθήσει την Codemasters να παραμείνει επιτυχημένη σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της Codemasters θεωρεί πως η εξαγορά εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των μετόχων.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!