Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two Interactive υπερασπίζεται τις αυξημένες τιμές των τίτλων για την επόμενη γενιά

*
Η νέα γενιά κονσολών είναι καθ'οδόν και όπως φαίνεται το PlayStation 5 και τα Xbox Series X/S δεν θα φέρουν μόνο αλλαγές στα γραφικά και στην τεχνολογία. Οι νέες κονσόλες ίσως κάνουν τους developers να ανεβάσουν την τιμή των παιχνιδιών τους. Από το 2005, βλέπουμε πως οι περισσότεροι μεγάλοι τίτλοι κυκλοφορούν στην τιμή των €60, ωστόσο αυτή η τιμή ίσως μεγαλώσει.

Την υποστήριξη σε αυτή την αύξηση έδωσε ο CEO της Take-Two Interactive Strauss Zelnick, ο οποίος, σε μια συνεντευξή του δήλωσε πως "δεν έχουμε δεί μια τέτοια αλλαγή στην τιμή εδώ και 15 χρόνια και τα έξοδα δημιουργίας έχουν αυξηθεί κατά 300%. Πέρα από το ότι κανένας δεν νοιάζεται για τα έξοδα παραγωγής, το τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές με το τελικό προϊόν έχει αλλάξει ριζικά. Προσφέρουμε ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι για €60 ή €70 σε αντίθεση με τα παιχνίδια που κυκλοφορούσαμε στην ίδια τιμή πριν 10 χρόνια".


Η Take-Two ήταν από τις πρώτες εταιρίες που δήλωσε πως οι τίτλοι για τις κονσόλες next-gen θα είναι πιο ακριβοί , με την ίδια να δηλώνει πως η έκδοση του NBA 2K21 για το Xbox One και PlayStation 4 να κοστίζει €60, ενώ η έκδοση για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S να κοστίζει €70. Αυτή η αύξηση προφανώς έφερε αρνητικές κριτικές από την κοινότητα και η ίδια η εταιρία να έχει σκεφτεί το πλάνο της, με την αύξηση της τιμής να επιρρεάζεται από το πόσο συχνά βγαίνει ένας τίτλος. Αυτή η αλλαγή στο πλάνο της φαινέται με την δωρεάν κυκλοφορία του Grand Theft Auto Online για τους χρήστες του PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*