Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Techland ανακοίνωσε το FIM Speedway Grand Prix 15

Ο επόμενος τίτλος της Techland, δημιουργών των Dying Light και Dead Island θα είναι το... FIM Speedway Grand Prix 15. Και δεν θα είναι με ζόμπι. Αυτό σίγουρα ελάχιστοι το περίμεναν. Θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι πίσω από το τιμόνι θα βρίσκεται η Techland Games Warszawa, ενώ η κύρια ομάδα ανάπτυξης θα συνεχίσει την υποστήριξη του Dying Light. Η Techland, βέβαια, έχει φτιάξει τίτλους speedway στο παρελθόν, με τον τελευταίο να έχει κυκλοφορήσει το μακρινό 2001, αποκλειστικά για PC. 



Όπως ο Marek Sobol σημειώνει: "Το speedway είναι η ουσία της τεράστιας δύναμης, αδρεναλίνης, και των αγώνων χωρίς όρια! Πραγματικά πιστεύω ότι το FIM Speedway Grand Prix 15 θα είναι ο καλύτερος speedway simulator που έχει φτιάξει η Techland. Το αντιμετωπίζουμε ως ένα εντελώς νέο ξεκίνημα για το brand". Τέλος, ο τίτλος θα περιλαμβάνει αυθεντικά οχήματα, στάδια και σχολιασμό. Για περισσότερη... ταχύτητα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*